Innovatie! Indentificatie van persoonswas door radiogolven

Published: 
20/05/2015
Synergyhealth

De laatste 5 jaar vonden diverse ontwikkelingen plaats op het gebied van persoonswas die van grote invloed waren op onze dienstverlening. Een hoogwaardige en transparante dienstverlening is voor iedere wasserij altijd al van doorslaggevend belang geweest. Maar doordat cliënten nu steeds vaker zelf de kosten voor het wassen moeten betalen, worden de verwachtingen van cliënten hoger, net als de eisen die ze stellen aan de communicatie met Synergy Health. Om maximaal te kunnen voldoen aan de individuele eisen en wensen van u en uw cliënten, gaat Synergy Health gebruikmaken van een nieuwe ontwikkeling op het gebied van identificatie van persoonswas.

Elk kledingstuk een eigen Ultra High Frequency chip

Radio Frequency Indentification (RFID) is een beproefde technologie die gebruikmaakt van radiogolven om informatie op te slaan en af te lezen van een zogenaamde RFID-tag. Aangezien radiogolven door verpakkingen, textiel, hout, glas en muren heen gaan, kan door materiaal heen worden gescand en kunnen meerdere objecten tegelijkertijd worden geïdentificeerd. RFID met UHF-chips heeft dan ook de toekomst en is ook toepasbaar in het huurlinnen, wat een betere beheersing van de poule met huurlinnen mogelijk maakt. Voorraadbeheersing bij klanten kan dan volledig geautomatiseerd plaatsvinden. Synergy Health introduceert deze geavanceerde innovatietechniek als eerste nu op grote schaal bij het wassen van kleding: alle persoonswas krijgt een UHF (Ultra High Frequency)-chip, te beginnen in Gemert.

 

Innovatieve primeur voor persoonswas

Om de klanten van Gemert zo goed mogelijk te informeren is er gisteren – 19 mei 2015 – een succesvolle klantenbijeenkomst geweest. De bijeenkomst wordt gevolgd door diverse bezoeken aan locaties zodat dit proces zorgvuldig kan worden uitgerold.

Synergy Health innoveert om de dienstverlening van onze klanten aan hun cliënten te optimaliseren. Met de introductie van RFID wordt de logistieke kant van onze dienstverlening volledig geautomatiseerd en tillen wij onze diensten naar een hoger niveau. Door de samenwerking met Synergy Health heeft u meer tijd beschikbaar voor uw hoofdtaak: de verzorging van uw cliënten. Zo gaan we samen voor de grote PLUS! 

Parent top region: 

Contact

 

You are contacting:

Synergy Health Americas Home Office

Synergy Health Americas
12425 Race Track Road
Tampa FL 33626
(USA)

Telephone:+1 (813) 891-9550

 

Global News