Uw wasgoed altijd compleet en op tijd, door gebruik nieuwe techniek

Published: 
01/03/2016
Synergyhealth

Maatwerk in persoonswas (dankzij de onzichtbare Synergy Identification tag) Door wijzigingen in wet- en regelgeving in de zorgsector, wordt er in het algemeen steeds meer verwacht van cliënten die in een instelling verblijven. Synergy Health ontzorgt de cliënten graag bij de reiniging van persoonswas en komt met het concept ‘maatwerk in persoonswas’. Op 1 maart 2016 wordt dit concept als eerste gelanceerd op de Synergy Health vestiging in Gemert.

Cliënten willen graag een uitgebreide dienstverlening op het gebied van persoonswas tegen een acceptabele prijs. Zij verwachten niet alleen vanzelfsprekende zaken als de complete teruglevering van de kleding op het afgesproken tijdstip en in de juiste afwerkkwaliteit, maar bijvoorbeeld ook volledig inzicht in ingeleverde en teruggeleverde kledingstukken en een juiste koppeling met facturen die daarbij horen.

Om maximaal aan de individuele eisen en wensen van cliënten te kunnen voldoen, zet Synergy Health de nieuwste technologie in voor de identificatie van persoonswas: de Synergy Identification tag (SI-tag). De SI-tag is een klein en flexibel merkje met daarin een UHF (Ultra High Frequency)-chip. Door middel van radiogolven kan informatie op de chip worden gelezen en toegevoegd. Kledingstukken kunnen zo in grote aantallen in waszakken en containers worden gescand en geïdentificeerd.

De SI-tag in de kleding zorgt ervoor dat al het wasgoed terugkomt bij de juiste cliënt, op de afgesproken tijd, compleet en afgewerkt conform de persoonlijke kwaliteitseisen. Elk kledingstuk is voorzien van een unieke SI-tag, waaraan verschillende informatie kan worden gekoppeld. Zo kan de cliënt altijd worden voorzien van informatie over het wasgoed, waarbij de privacy wordt gewaarborgd. De informatie in de SI-tag kan aangeven waar het kledingstuk zich bevindt, op welke manier het behandeld dient te worden (gewassen of gestoomd), welke afwerkkwaliteit erbij hoort (gevouwen of gehangen), waar en hoe het moet worden afgeleverd en nog veel meer. Verandert er iets in deze gegevens, dan past Synergy Health dit met één druk op de knop aan in het systeem. De kleding hoeft dus niet te worden ingeleverd bij de wasserij en te worden omgemerkt door de cliënt of instelling zelf.

De privacy van de cliënt wordt te allen tijde gewaarborgd, de informatie op de SI-tag kan niet worden uitgelezen door derden en de tag bevat geen persoonlijke of andere informatie van de cliënt. Daarnaast is er een uitgebreide test rondom het draagcomfort gehouden en deze is positief afgerond.

Synergy Health is de eerste wasserij die de tag-technologie op deze schaal toepast bij de persoonswas. Daarnaast heeft Synergy Health een app ontwikkeld, waardoor direct belangrijke informatie over het kledingstuk kan worden opgevraagd. Tevens wordt het kledingstuk gevolgd vanaf het moment van het ophalen van de vuile was tot en met het terugbrengen van de schone was.

Persbericht: Gemert, 01 maart 2016

Parent top region: 

Contact

 

You are contacting:

Synergy Health Americas Home Office

Synergy Health Americas
12425 Race Track Road
Tampa FL 33626
(USA)

Telephone:+1 (813) 891-9550

 

Global News